HSP Magazine Interview

Het was even wennen, ‘jezelf’ op de deurmat aantreffen als boegbeeld voor een missie.😉 Maar wat ben ik trots en dankbaar dat ik mocht vertellen over Sensitives.nl! En wat een prachtig blad, HSP Magazine!
We wensen dat we Sensitives.nl zo meer op de kaart kunnen zetten en ook snel kunnen gaan starten met een nieuw platform voor hoogsensitieve personen!
We timmeren aan de weg en maken reclame en we willen vragen aan je of je ons wilt ondersteunen met een donatie. Deste sneller kunnen we het nieuwe, verbeterde platform uitrollen! Alle beetjes helpen! Op onze pagina zie je hoe je dit heel simpel kunt doen. Help jij ons helpen?

Heel erg blij dat ik mag werken aan het verbinden van gelijkgestemden.
Hier mijn videoboodschap.

https://fb.watch/3-GOphXT4m/

Harte Groet,
Rixte

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Hoi Rixte,
  bedankt voor de Zoom meeting van vanavond. Je zit er zo goed in; Je spirituele groei en ontwikkeling. Dat is zo mooi om te zien hoe je innerlijk gegroeid bent.

  Tegelijk voelt het of je heel veel geleden hebt onder wat je in het verleden onderging. Dat voelt wel verdrietig. Aan de andere kant moet je ook wel een soort beschermengel gehad hebben, die je er door heen geholpen heeft, om te herstellen en vrij te worden. Je hebt daardoor een enorme innerlijke vrijheid ontwikkeld. Wat voor mij heel mooi en bemoedigend is om te zien: Een geslepen diamant. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om die innerlijke liefde. Die bron van herstel zit in je.
  Wat ben je rijk geworden spiritueel!
  hartelijke groet,
  Thijs