We hebben voor jou de meest veelgestelde vragen al op een rijtje gezet. Kijk daarvoor op onze veelgestelde vragen pagina. Kom je er niet uit? Wie weet bieden onze tutorials uitkomst.  Voor overige vragen kan je terecht op onze contact pagina.

Veelgestelde vragen

Tutorials

Contact

Eenvoudig zelf regelen

Log in op je account. Klik vervolgens naast je naam en kies: ‘account.’
Daar zie je welk lidmaatschap je had en kan je je lidmaatschap aanpassen of een ander lidmaatschap kiezen. Bekijk ook onze video tutorial.

Ja, dat stopt automatisch. Loopt het abonnement af? Dan worden geen kosten in rekening gebracht. Mits je daar zelf uitdrukkelijk via Paypal toestemming voor hebt gegeven. Je account blijft echter wel actief en je kan ook notificaties ontvangen. Ook heb je toegang nog tot je eigen gegevens. Je kunt nu je abonnement verlengen of je account verwijderen. Bekijk onze tutorials hoe je dat doet.

We proberen je gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren zodat dat niet terug te herleiden is naar persoonsgegevens. Na aanmelding krijg je dus een willekeurige code toegewezen die je zelf zo snel mogelijk dient te wijzigen in een zelfgekozen schermnaam. We adviseren je niet je echte naam te gebruiken.

Om de zichtbaarheid van je profiel aan te passen log je eerst in op je account. Klik op het pijltje naast je profiel en selecteer ‘Account’. Klik nu op het tabblad ‘Privacy’ en bekijk per profielveld met wie je je gegevens wilt delen. De default is ‘Alle leden’. Wij adviseren ook hiervoor te kiezen voor de zoekfunctionaliteit van de site.
Publieke zichtbaarheid is alleen mogelijk voor geregistreerde leden, niet voor bezoekers van de site. Op dit moment is het nog niet mogelijk je profiel helemaal onzichtbaar te maken. Maar dit zijn uitbreidingen waar we naar streven.
!Let op: Wanneer je belangrijke profielvelden alleen voor jezelf zichtbaar maakt wordt je niet meer opgenomen in de zoekresultaten.

 Log in op je account. Klik vervolgens naast je naam en kies: ‘instellingen.’
Bij instellingen zie je het tabblad ‘verwijder account’ staan.
Daar kan je je gehele account verwijderen en alle gegevens worden gewist. Bekijk ook onze video tutorial.

Door de laatste software update zijn er wat wijzigingen geweest in de manier van berichten versturen.
Hieronder de uitleg voor PC of telefoon. 

Vanaf je pc:
Klik op de drie puntjes, kies: Verzend bericht.
Je gaat dan naar je postvak en je kan dan rechts meteen beginnen te typen, het persoon is geselecteerd.

Via mobiel:
Klik op de drie puntjes, kies: verzend bericht, vervolgens klik je op het schrijf icoontje en het persoon is geselecteerd. Daarna kan je beginnen met typen.