Word lid

Log in of word lid!

Voordat je lid wordt...

Wat leuk dat je mee wilt doen aan onze HSP relatie community!   Wij geloven dat meedoen je kansen vergroot op leuke ontmoetingen. We willen de Swipe-cultuur tegen gaan en richten op echte verbinding. Dat vraagt ook betrokkenheid van de leden zelf. We zoeken daarom actieve en enthousiaste leden die het leuk vinden om zelf proactief een rol te gaan spelen. Dat kan op vele manieren! Doe jij mee? Welkom hoogsensitief persoon!

Volledig lidmaatschap

* Betaal per 1, 3, 6 of 12 maanden

Wat moet ik kiezen?

Je krijgt korting op een jaarlidmaatschap

Wij hebben gekozen voor de meest gebruikte betalingssystemen voor Nederland en België. Mocht je alleen handmatig kunnen betalen via bankoverschrijving neem dan even contact op met finance@sensitives.nl

Heb je van ons een kortingscode ontvangen? Of via een advertentie?  Kies dan het bijpassende lidmaatschap en vul je kortingscode in.  Klik op ‘toepassen’. Je ziet nu meteen welke korting doorberekend is en voltooi de betaling.  De korting is terug te vinden in je factuur bij lidmaatschap.

Wij hebben rekening gehouden met betaalbare lidmaatschappen en willen niemand uitsluiten van deelname. Mocht het nou echt een probleem vormen bieden we de mogelijkheid voor korting wanneer je wilt helpen de site te ondersteunen. Ook kunnen we je anderzijds tegemoet komen. Neem dan contact op met de site beheerder.
finance@sensitives.nl

Heb je meer vragen over de werking van onze site? kijk op de veelgestelde vragen pagina.

De zomeractie loopt t/m 31 Augustus