Word lid

Krijg direct toegang tot onze community!

Proef lidmaatschap

* Probeer een maand gratis uit. 

Volledig lidmaatschap

* Betaal per 1, 3, 6 of 12 maanden

Voordat je lid wordt

Wat leuk dat je mee wilt doen aan onze HSP relatie community!   Wij geloven dat meedoen je kansen vergroot op leuke ontmoetingen. We willen de Swipe-cultuur tegen gaan en richten op echte verbinding. Dat vraagt ook betrokkenheid van de leden zelf. We zoeken daarom actieve en enthousiaste leden die het leuk vinden om zelf proactief een rol te gaan spelen. Dat kan op vele manieren! Doe jij mee? Welkom hoogsensitief persoon!

Wat moet ik kiezen?

Wanneer je een jaar met ons meedoet krijg je 12 maanden lidmaatschap en betaal je maar 9 maanden.  Met een lidmaatschap van 6 maanden betaal je maar voor 5 maanden.

Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot alle site onderdelen. Waaronder berichten sturen en toegang tot alle evenementen en groepen.

Met het proef lidmaatschap kan je een profiel aanmaken, media uploaden, zoeken in ons ledenbestand, connectie verzoeken maken en meedoen op de activiteiten feeds. Bovendien kan je meedoen aan de evenementen, online en offline. Hou ook onze acties in de gaten op de socials en onze pagina voor gratis volledige toegang en kortingen.

Wij hebben gekozen voor de meest gebruikte betalingssystemen voor Nederland en België. Mocht je alleen handmatig kunnen betalen via bankoverschrijving neem dan even contact op met finance@sensitives.nl

Heb je van ons een kortingscode ontvangen? Of via een advertentie?  Kies dan het bijpassende lidmaatschap en vul je kortingscode in.  Klik op ‘toepassen’. Je ziet nu meteen welke korting doorberekend is en voltooi de betaling.  De korting is terug te vinden in je factuur bij lidmaatschap.

Wij hebben rekening gehouden met betaalbare lidmaatschappen en willen niemand uitsluiten van deelname. Mocht het nou echt een probleem vormen bieden we de mogelijkheid voor korting wanneer je wilt helpen de site te ondersteunen. Ook kunnen we je anderzijds tegemoet komen. Neem dan contact op met de site beheerder.
finance@sensitives.nl

Heb je meer vragen over de werking van onze site? kijk op de veelgestelde vragen pagina.

Onze kortingcodes zijn geldig tot 21 december 2022.