Wat gaat er allemaal veranderen?

Wij nemen jullie graag mee in de komende veranderingen en informeren jullie over wat je als lid van deze site kunt verwachten. Sommige onderdelen zullen verdwijnen terwijl er veel nieuwe componenten voor zullen terugkomen!

Zoom
We hebben een zoom integratie rechtstreeks vanaf de site. Wanneer je lid wordt van bijvoorbeeld de groep ‘evenementen’ ontvang je alle aangemaakte evenementen en zoom meetings met link per notificatie en op je tijdlijn. Dat zal allemaal niet meer via nieuwsbrieven hoeven te lopen.

Dating wordt Relatie Community
Door de jaren heen is duidelijk geworden dat het woord ‘dating’ gevoelig ligt bij sommige dienstverleningen en organisaties. Zo weigerde Facebook onze reclames vanwege dit woord en bleek onlangs weer dat het obstakels vormt voor diensten waar we van afhankelijk zijn. Maar de voornaamste reden is dat het de vriendschap zoekers vooral verhinderden om mee te doen. Hiermee gaan we terug naar de oorsprong.  (Single Sensitives & Friends). Een verbindende community waar je ook een leuke date kunt zoeken.  We willen het hiermee laagdrempelig houden voor alle Hoogsensitieve personen vanaf 18 jaar. We zullen ons gewoon blijven inzetten Sensitive Singles naar de site te trekken.

“Onze doelstelling is het verbinden van hoogsensitieve personen, het bewerkstelligen van groei, gelijkgestemdheid en geluk. Voor alle HSP relaties. Of dat nu om een leuke date gaat, een vriendschap of activiteitenmaatje.”


Forum
Het forum is komen te vervallen en wordt niet op de oude wijze meegenomen naar de nieuwe site. Ook zal ons Facebook Forum gesloten worden. Er bestaan een legio aan fora over het onderwerp hoogsensitiviteit waar je kunt uitwisselen. Zowel op Facebook als bijvoorbeeld hooggevoelig.nl die als sinds begin 2000 bestaat. Wij richten ons daar niet op maar mocht er behoefte aan bestaan, kunnen we met 1 druk op de knop een forum integreren binnen bijvoorbeeld groepen. Echter vraagt dat ook om moderators.

Groepen
Op de nieuwe site zullen interesse groepen zijn waar je lid van kunt worden. In deze groepen kun je uitwisselen in de feeds en op elkaar reageren, foto’s uploaden en albums aanmaken. Ook zijn er groepen waar Zoom geïntegreerd is. Er zijn allerlei groepen aanwezig, waaronder HSS, Ouders, Wandelclub en vele andere. Mis jij straks een groep? Geef het dan door!


Profiel
Je kunt een uitgebreid profiel aanmaken, met de bekende profielvelden die je van ons gewend bent. Je zal bij het aanmaken van je account eerst een geanonimiseerde username toebedeeld krijgen die je zelf na aanmelding kunt wijzigen. We adviseren je profiel zo volledig mogelijk in te vullen en de profielvelden in te vullen die gelinkt zijn aan ons zoeksysteem. Je kunt op de nieuwe site zoeken op regio, leeftijd, activiteit, relatie,date of vriendschap.


Social Media
De site zal ook gaan functioneren als een HSP social media. Wat kan je daar allemaal?

*Vriendschap verzoek sturen
*Activiteiten feeds inzien
*Likes geven en ontvangen
*Iets op je eigen of andermans tijdlijn plaatsen
*Foto albums aanmaken
*Lid worden van interesse groepen
*Berichten sturen en ontvangen (muv. gratis lidmaatschap)
*Leden zoeken op leeftijd, geslacht, provincie, activiteit, vriendschap, relatie of date
*Notificaties ontvangen van activiteit
*Je privacy en mailinstellingen instellingen beheren

Dit alles in een overzichtelijk design zonder de overvloed aan prikkels, informatie, reclames, algoritmes en echokamers. Maar bovenal; jouw data wordt uiteraard beschermd en nooit doorverkocht!


Evenementen
We willen geleidelijk aan meer evenementen gaan aanbieden via onze website. (online en offline) samen met jullie! Er is een evenementen agenda waar je als lid (gratis of betaald) de maandelijkse zoom HSP Cafés kunt zien maar ook andere evenementen georganiseerd door leden en partners waaraan iedereen mee kan doen. We werken op basis van ‘Door Sensitives voor Sensitives’ en nodigen je uit actief mee te doen en evenementen voorstellen te doen. Afhangend daarvan kunnen we je ook voordelen bieden en bied jij voordelen aan anderen! Wil jij iets leuks organiseren? Mail ons jouw idee en we zetten het op de site. We hebben de wens in de nabije toekomst het ook mogelijk maken dat leden rechtstreeks evenementen aan kunnen maken die, na goedkeuring op de algemene agenda komen te staan. We bouwen dit voorzichtig uit. En voorlopig zullen de offline events nog moeten voldoen aan het coronabeleid.


Lidmaatschappen
Zoals eerder vermeld zijn we genoodzaakt lidmaatschapsgelden te vragen voor onze nieuwe dienstverlening om het te kunnen gaan draaien en zullen we ook blijven terug investeren in de site om het voor leden aantrekkelijker te kunnen maken. We hebben rekening gehouden met betaalbaarheid en geven ook opties voor mensen om gratis mee te doen. Of in ruil voor ondersteuning. Alle huidige leden zullen na oplevering een code ontvangen,waarmee ze een gratis lidmaatschap kunnen claimen voor 6 maanden.

Bedragen hangen af van de duur van je lidmaatschap. Hoe langer je je verbindt aan de community hoe goedkoper het wordt per maand. Standaard zal het 5 euro per maand kosten voor losse maand abonnementen. Gratis lidmaatschappen kunnen zoeken in het ledenbestand, een profiel aanmaken, vrienden worden, reageren op tijdlijn reacties, maar geen berichten sturen. Dit om te voorkomen dat er scammers doorheen komen die iedereen sidewide berichten gaan sturen.


Chat
De oude chat zal voorlopig nog even meegaan. We zoeken naar betaalbare en beter alternatieven. De Telegram groep zal ook voorlopig blijven bestaan. Zondagavond 20:00 tot 22:00 is nog steeds de vaste chat avond.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *