Week van de HSP; wij doen mee!

Sensitives.nl doet voor het eerst dit jaar mee aan de week van de HSP! In de week van 14 t/m 20 juni. En wel met 2 evenementen waarbij jij ook aanwezig kan zijn. Wordt lid van onze evenementen groep om direct toegang te krijgen tot het evenement of meld je aan via unite@sensitives.nl.

Ontmoet Openhartig
Bekijk in onze agenda.

Via dit Zoom evenement op vrijdag 18 Juni om 20.00u, bieden we op speelse wijze gelegenheid andere hoogsenstieve personen te leren kennen. Bij voldoende deelnemers gaan we opbreken in kleine groepjes via Break Out Rooms waar je je bezig houd met een aantal vragen of stellingen en via “Openhartig” kaarten. Leer elkaar kennen of leer van elkaar. Naderhand komen we terug en bespreken we de hoogtepunten, wat we waardevol of leerzaam hebben ervaren. Doe jij mee? Meld je aan op unite@sensitives.nl o.v.v. Openhartig.


Zelfcompassie en HSP
Bekijk in onze agenda.

Een mooie afsluiter van de HSP week! Een gratis cadeau voor jou van Sensitives en Zachtvoorjezelf coaching. Het leven van jou als HSP wordt gemakkelijker en fijner als je zacht kunt zijn voor jezelf. Als je jezelf niet telkens op je kop geeft als je weer in je eigen valkuilen bent gestapt. Want laten we eerlijk zijn: harmonisch leven als HSP vraagt een geduldige liefdevolle houding naar jezelf. Dat betekent: proberen, reflecteren, puzzelen, leren, vallen en opstaan. Coach Yvonne Franssen, zelf Hoogsensitief, weet dat als geen ander. In deze dynamiek zacht blijven voor jezelf, en jezelf altijd weer nieuwe kansen geven, dat heet zelfcompassie. En dat kun jij ook leren! Op zondag 20 juni om 19.30u gaan we hiermee oefenen, onder leiding van Yvonne Franssen, HSPcoach bij Zachtvoorjezelf.nl. Ben je erbij? Meld je dan aan bij unite@sensitives.nl o.v.v. meditatie

Bekijk onze evenementen op de HSP Week kalender
https://weekvandehsp.nl/kalender/

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *